Graszoden leggen

Graszoden leggen

Bodenstaff Graszoden is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van gazons. Laat u liever  het leggen over aan de professionals? Dan bent u bij ons aan de juist adres! We zijn werkzaam in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Als het gaat om oude graszoden afsteken, gras inzaaien, graszoden leggen, graszoden leveren of andere grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Graszoden leggen

Indien u interesse heeft in uw gazon te laten vernieuwen brengen wij graag een vrijblijvende offerte voor u uonderhoud van gazonit. We kunnen uw oude graszoden (grasmatten) verwijderen, grondverbetering toepassen (composteren, frezen, ophogen, egaliseren) en nieuwe graszoden leggen, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op. We luisteren graag naar uw wensen en maken vrijblijvend een offerte voor u.  We helpen u graag uw tuin groen te maken!

Offerteaanvraag

Wilt u graag een offerte ontvangen voor de aanleg van uw tuin? Vul dan deze gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Straat & huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Aantal graszoden (verplicht)

Graszoden laten leggen op

Omschrijf de huidige situatie van uw tuin en de werkzaamheden die verricht moeten worden: