Graszoden bezorgen

graszoden bezorgenGraszoden bezorgen

Wij bezorgen graszoden door heel Nederland. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid m2 die u afneemt en afhankelijk van waar de graszoden bezorgd moeten worden (zie hieronder). Indien de bestelling bezorgd moet worden dient vooraf met iDEAL betaald te worden. De zoden worden bezorgd tussen 8:30 en 18:00 uur. U hoeft niet aanwezig te zijn bij de aflevering. We werken met track en trace. Na de bestelling krijgt u een link zodat u uw bestelling kan vervolgen.

Er wordt bezorgd van dinsdag tot en met vrijdag. Soms is het ook mogelijk dat de zoden bezorgd worden op zaterdag of maandag. Dit gaat in overleg en hiervoor kunt u beste eerst telefonisch contact met ons opnemen.

Binnen de provincies Groningen, Drenthe en Friesland (m.u.v. de eilanden) kunnen we het vervoer met eigen vrachtwagen verzorgen. We berichten u dan van te voren hoe laat u de zoden kunnen verwachten. We kunnen u dan een nauwkeurig bezorgtijdstip aangeven. Indien we het transport extern laten verzorgen krijgt u een mailtje met een link waar u m.b.v. track en trace uw bestelling kan vervolgen. Dit transport vindt dan plaats via DGO transport te Hoogeveen.

De graszoden worden op pallets bezorgd. Er gaat maximaal 60m2 op één pallet. De vracht wordt per pallet berekend. De meststoffen kunnen eventueel ook meegeleverd worden. De bigbags straatzand, compost, teelaarde worden ook op pallets bezorgd. Hierbij past één big bag op één pallet.

Indien u voor 12:00 uur besteld, kan er de volgende werkdag bezorgd worden.

Heeft u vragen over het bezorgen of wilt u weten of u graszoden eventueel op zaterdag of maandag kunt laten bezorgen? Bel ons: 0592-415643.