Graszoden leggen

Graszoden leggen

Bodenstaff Graszoden is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van gazons. Laat u liever  het leggen over aan de professionals? Dan bent u bij ons aan de juist adres! We zijn werkzaam in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Als het gaat om oude graszoden afsteken, gras inzaaien, graszoden leggen, graszoden leveren of andere grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Graszoden leggen

Indien u interesse heeft in uw gazon te laten vernieuwen brengen wij graag een vrijblijvende offerte voor u uit. We kunnen uw oude graszoden (grasmatten) verwijderen, grondverbetering toepassen (composteren, frezen, ophogen, egaliseren) en nieuwe graszoden leggen, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op. We luisteren graag naar uw wensen en maken vrijblijvend een offerte voor u.  We helpen u graag uw tuin groen te maken!

Offerteaanvraag

Wilt u graag een offerte ontvangen voor de aanleg van uw tuin? Vul dan deze gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

[contact-form-7 id=”2608″ title=”Offerteformulier”]

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer