Graszoden Drenthe

Uw grasveld ligt er nogal treurig bij en u bent op zoek naar de allerbeste graszoden bij u in de buurt? Bij Bodenstaff Graszoden uit Drenthe, Smilde koopt u topkwaliteit duurzame graszoden om uw oude gazon of een gloednieuw gazon aan te leggen.

Graszoden kopen Drenthe

Er zijn verschillende redenen waarom u graszoden wilt kopen. Mogelijk is uw oude gazon grotendeels dood door uitdroging of overmatig gebruik, of wilt u een stuk tuin veranderen in een fris groen grasveld. De mooiste tuinen hebben met elkaar gemeen dat ze stuk voor stuk een gezonde en vooral knalgroene échte grasmat hebben liggen. Dat wilt u natuurlijk ook in uw tuin.

Bij Bodenstaff Graszoden begrijpen wij dat als de beste. Daarom komen onze premium graszoden dagelijks vers van het land, om vervolgens zo snel mogelijk bij u in de tuin te kunnen wortelen. Snelle levering is voor ons dan ook niet meer dan logisch. Bestelt u voor 11.00 uur graszoden dan kunt u deze op werkdagen na 16.00 al ophalen. En ook al zitten wij bij u om de hoek, als het u niet uitkomt om de graszoden in Drenthe zelf op te halen, dan brengen wij ze toch gewoon naar u toe. In dat geval leveren wij u de graszoden de volgende dag al in de tuin.

Onze duurzame graszoden worden zonder netting geleverd zodat uw bodem gezond blijft en niet vervuild wordt met microplastic. Voor €3,- per m2 heeft u al het mooiste gazon van de buurt. Ziet u dan graag dat wij de graszoden er ook voor u in leggen? Dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Voor diverse tuinklussen kunt u onze expertise inschakelen. Voor alles wat met gras te maken heeft; het verwijderen van uw oude graszoden, gazonvernieuwing, grondverbetering toepassen of gras inzaaien. Daar weten wij alles van.

Ook wanneer u hulp nodig heeft bij tuinaanleg of behoefte heeft aan grond- en kraanwerk staan wij voor u klaar. Neemt u dan vooral even contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken en een passende vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer