Graszoden Groningen

Ligt uw gazon in Groningen er niet zo fris meer bij? Dode plekken, verkleuringen, of is het grasveld helemaal stuk gespeeld door de kinderen? Dan is het tijd voor de vers gesneden graszoden van Bodenstaff Graszoden.

Graszoden kopen Groningen

Als u een nieuw gazon wilt, wilt u natuurlijk wel premium graszoden zodat uw grasveld straks echt het groenste is. Een ritje naar Smilde is dan ook zeker de moeite waard voor onze duurzame graszoden zonder netting die dagelijks vers gesneden van het land komen. U bent elke werkdag de hele dag welkom om onze hoge kwaliteit graszoden te komen afhalen. Bestelt u ze voor 11 uur, dan bent u dezelfde dag om 16 uur welkom om ze bij ons te komen ophalen. Wilt u de graszoden liever laten bezorgen dan bezorgen wij de graszoden in Groningen bij u thuis. Vandaag bestelt is morgen bij u in de tuin. Ook wanneer u geen groene vingers heeft of een andere reden heeft om het graszoden leggen uit te besteden, dan komen wij ook graag graszoden leggen in Groningen, zodat uw tuin er weer frisgroen uit ziet.

Bij Bodenstaff graszoden kunt u bovendien terecht voor;

  • Het laten verwijderen van uw oude grasmat
  • Grondverbetering toepassen
  • Uw gazon vernieuwen
  • Tuinaanleg
  • Gras inzaaien
  • Grondwerk/kraanwerk
  • Sportveldrenovatie

Bij Bodenstaff zijn wij door onze jarenlange ervaring echte graszoden expert geworden. De graszoden die dagelijks vers van het land komen zijn dan ook stuk voor stuk van topkwaliteit. Bovendien dragen wij graag ons steentje bij als het om duurzaamheid gaat, en werken wij dus zonder netting. Zo voorkomt u bodemvervuiling door schadelijke microplastics. En dat alles voor een zeer scherpe prijs! Onze graszoden prijken al in uw tuin vanaf €3,- per m2.  Met onze handige rekentool rekent u zo uit wat u kwijt bent als u graszoden in Groningen bestelt bij Bodenstaff. Wilt u het werk graag uitbesteden of moet er nog meer gebeuren in de tuin? Vraagt u dan gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer