Graszoden laten leggen

Bij Bodenstaff Graszoden kunt u iedere werkdag de hele dag langskomen om onze duurzame premium graszoden af te halen. Maar heeft u geen groene vingers, heeft u geen zin om vieze handen te krijgen of heeft u een andere reden om uw graszoden te laten aanleggen, dan doen wij dat graag voor u.

Graszoden verwijderen en laten leggen

Of u nu uw gazon wilt laten vernieuwen, de oude grasmat wilt laten verwijderen, grondverbetering wilt toepassen en een mooie frisse grasmat wilt laten aanleggen; wij helpen u graag aan een gezond groen gazon. Een vergeeld of sterk beschadigd gazon kan een doorn in het oog zijn. Vooral als uw tuin er verder prachtig bij ligt is een lelijk gazon erg ontsierend. Als uw gazon vervangen moet worden zal het er eerst wel uit gehaald moeten worden. Dat is in principe helemaal niet ingewikkeld, maar het is wel een flinke klus. Vooral wanneer het om een fors grasveld gaat. Graszoden dienen voor het beste resultaat namelijk compleet verwijderd  te worden. Dat werkt het snelste met een graszodensnijder. Vervolgens is het belangrijk dat de wortellaag doorgesneden wordt en de grond verkruimeld. Je wilt immers niet dat onkruid en oud gras de kop opsteken in je nieuwe gazon. Dit doe je met een frees. De volgende stap is om de ondergrond lekker los te maken. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe graszoden goed kunnen wortelen moet de ondergrond goed los zijn. Ook hiervoor komt een frees goed van pas, al kunt u ook een schop gebruiken. De oude graszoden dient u af te voeren. Wanneer u dat wilt verwijderen wij uw oude gras mat voor we nieuwe graszoden aanleggen.

De graszoden van Bodenstaff komen dagelijks vers van het land. Dankzij onze jarenlange ervaring in de graszodenteelt zijn wij echte graszodenexperts en leveren dan ook enkel topkwaliteit graszoden. Onze zoden worden gekweekt in een duurzaam kweekproces zonder netting. Dat betekent dat u geen schadelijke microplastic in uw bodem krijgt als u onze graszoden laat leggen. Dat gaat bovendien lekker snel, want als u ze voor 11:00 bestelt dan komen wij ze de volgende dag al bij u leveren.

Graszoden laten leggen prijs

Wat kost dat? Dat is vaak het eerste wat mensen graag willen weten als ze graszoden laten aanleggen. Een goede vraag, maar wel eentje die volledig afhankelijk is van uw wensen en de oppervlakte van uw gazon. Maar wij begrijpen dat u natuurlijk graag wilt weten wat het financiële plaatje is. Daarom denken wij graag met u mee en kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Graszoden laten leggen prijs per m2

Onze graszoden hebben een prijs van €3,- euro per m2. Met onze handige rekentool kunt u dus snel berekenen hoeveel u kwijt bent aan de graszoden zelf. Laat u graszoden leggen, of wilt u gebruik maken van een van onze andere diensten dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om het kostenplaatje helder te krijgen.

Graszoden laten leggen Drenthe

Onze graszodenkwekerij is gevestigd in Smilde Drenthe. Hier snijden wij de graszoden dagelijks vers van het land. Bestelt u de graszoden voor 11:00 dan kunt u ze dezelfde dag nog ophalen na 16:00 of wij bezorgen het binnen een werkdag bij u thuis. Ook in andere provincies komen wij de graszoden graag bij u langs brengen. We maken dan een afspraak met u wanneer dat het beste past.

Graszoden Drenthe

Graszoden laten leggen Friesland

Onze Drentse graszoden groeien in elke provincie tot prachtige gazons. Ook in Friesland kunnen wij u voorzien van graszoden. We bezorgen ze bij u thuis, maar u bent ook welkom om ze zelf bij ons te komen halen. U kunt dan gelijk een bezoekje brengen aan ons mooie tuincentrum. Mocht u zelf aan de graszoden willen leggen dan kunt u hier terecht voor al uw benodigdheden.

Graszoden laten leggen Groningen

Graszoden laten leggen in Groningen is geen enkel punt. Als experts in graszoden voorzien wij u razendsnel van een gloednieuw gazon. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u dit voor u ziet. Maar wanneer u dat wilt nemen wij u graag het werk uithanden. Daarbij kunnen wij het oude gazon ook voor u verwijderen, alvorens we de nieuwe graszoden leggen.

Graszoden Groningen

Graszoden laten leggen Flevoland

Via Bodenstaff Graszoden laat u graszoden leggen in Flevoland van hoge kwaliteit. Onze dagverse graszoden leveren wij bovendien zonder netting, wat betekent dat het een duurzame keuze is en u geen vervuilde ondergrond krijgt door microplastics. Beter voor de bodem, maar ook beter voor u, uw kinderen en de planeet.

Graszoden laten leggen Overijssel

Onze dagelijks vers gesneden graszoden kunnen wij ook aanleggen wanneer u in Overijssel woont en graszoden wilt laten leggen. Wilt u naast graszoden leggen ook gebruik maken van onze andere expertises zoals gras inzaaien, grondwerk of andere tuinwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of informatie in te winnen. Wij helpen u graag om uw tuin zo groen mogelijk te maken!

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer