Grasrollen

Grasrollen zijn de perfecte manier om snel een kwalitatief hoogwaardig gazon aan te leggen. Onze grasrollen worden gekweekt met grote zorg en expertise. Wij maken gebruik van hoogwaardige grassoorten die speciaal zijn gekozen vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat we kwaliteit grasrollen kunnen leveren. Dus wilt u uw gazon op een snelle en mooie manier voorzien van gras, dan zijn de grasrollen van Bodenstaff een absolute aanrader!

Grasrollen kopen

Grasrollen kopen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Bodenstaff aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat u kunt genieten van een prachtig groen gazon waar u trots op kunt zijn. Bij Bodenstaff kun je niet alleen grasrollen kopen, maar bieden we ook de mogelijkheid om het hele proces uit handen te nemen.

Zo bieden wij u namelijk ook de mogelijkheid om de grasrollen door ons te laten leggen. Dit heeft als voordeel dat u zelf helemaal nergens voor hoeft te zorgen en wij alles voor u regelen. Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel uw gewenste hoeveelheid vierkante meters, die wij vervolgens bij u kunnen bezorgen of u bij ons in Smilde kunt afhalen.

Bestelt u de grasrollen voor 11:00 uur, dan kunnen wij deze de volgende werkdag al bij u leveren. Haalt u ze liever op? Dat kan ook! In dat geval betekent dat, bestelt voor 12:00 uur, dan kunt u ze nog dezelfde dag bij ons ophalen, wel na 15:00 uur. Heeft u ze toch wat eerder nodig, belt u ons dan gerust op. In veel gevallen valt er altijd wel iets te regelen.

Grasrollen leggen

Grasrollen leggen? Dat laat u door de ervaren vakmensen van Bodenstaff doen! Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om dit zelf te doen, zodat u hiervoor geen extra kosten hoeft te maken. Kiest u ervoor om ze door ons te laten leggen, dan vraagt u hiervoor gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte op. Op basis van het aantal vierkante meters en ook de bijkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het egaliseren van de grond, bepalen wij welke kosten hiermee gemoeid gaan.

Het is dan aan uzelf om te bepalen of dit akkoord is, ja of nee. Zo kan het zijn dat u zelf de voorbereidende werkzaamheden uitvoert, zodat wij alleen maar langs hoeven te komen voor het leggen van de grasrollen.

Kiest u ervoor om de grasrollen zelf te leggen, dan is het wel belangrijk dat u de juiste voorbereidingen treft, zodat uw gazon er goed uit komt te zien. Zo is het belangrijk dat de ondergrond goed geëgaliseerd wordt en dat u de matten na het leggen, ook walst zodat ze goed aansluiten op de bodem.

Grasrollen bestellen

Grasrollen bestellen bij Bodenstaff is ontzettend eenvoudig. Zo komen wij al vanaf 40 m² bij u leveren en heeft u als u het bij ons komt ophalen geen minimale afnamehoeveelheid. Bestellen doet u gemakkelijk en snel via de website, waarbij we u ook direct de mogelijkheid bieden om bemesting en teelaarde mee te bestellen. Zo kunt u direct zelf aan de slag met het leggen van uw grasrollen of een afspraak maken met één van onze vakmensen om dit voor u te laten doen.

Bij ons betaalt u slechts 3 euro per m² en bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit rollen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een specifieke vraag over het bestellen van grasrollen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we vrijblijvend met u mee kunnen denken om te bepalen wat voor uw situatie de beste keuze is.

Grasrollen laten leveren

Grasrollen laten leveren? Dat kan bij Bodenstaff! Wij leveren onze grasrollen door heel Nederland en dat al vanaf 40m². Mocht u graag willen dat wij bij u op locatie komen om ze af te leveren, dan kunt u dit tijdens het bestellen aangeven. Wat goed is om te weten, is dat de bezorgkosten afhankelijk zijn van de hoeveelheid grasrollen die je bestelt en de locatie.

Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van vervoer en leveren wij het af op iedere gewenste locatie. Dus wilt u grasrollen laten leveren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Doordat wij in staat zijn u in vrijwel de meeste gevallen de volgende werkdag al te leveren, stellen wij u in staat om op korte termijn aan de slag te gaan met uw tuin. Bestelt u op werkdagen voor 11:00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag uit.

Wat zijn grasrollen?

Grasrollen zijn kant en klare grasmatten in de vorm van een rol. Deze rollen kunnen vervolgens direct worden gebruikt om binnen een paar uur een volledig gazon aan te leggen. Anders dan bij het zelf zaaien van gras, zijn deze grasrollen voorzien van volgroeide grassprieten, zodat je direct een volledig grasveld hebt. Bij ons worden ze vers gesneden en komen ze direct van het land.

Grasrollen zonder netten

Onze grasrollen worden gekweekt zonder netten. Dat zorgt ervoor dat ze een stuk duurzamer zijn en niet alleen wij, maar ook u daarmee bijdraagt aan een beter en schoner milieu. Ondanks dat wij geen gebruik maken van netten, hoeft u bij ons niet bang te zijn dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Juist doordat wij onze grasmatten langer laten groeien, zijn ze stevig om vervolgens af te steken en bij u te leggen.

Hoogwaardige kwaliteit grasrollen

Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat wij onze matten op een duurzame manier worden gezaaid, waardoor wij niet alleen in staat zijn het waterverbruik flink te verlagen, maar ook de kwaliteit van onze grasmatten kunnen waarborgen. Dus bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit gras, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe kies ik het juiste soort gras?

Bij Bodenstaff begrijpen we heel goed dat u misschien niet goed weet welke gras soort het beste bij u past. Daarom zijn wij er om u hierbij te helpen. Zo kunt u kiezen uit sier, speel en een sportgazon. Afhankelijk van de manier waarop uw gras wordt gebruikt. Stel dat u een gazon wilt aanleggen waar de kinderen lekker op kunnen spelen, dan is het belangrijk te kiezen voor een gazon dat tegen een stootje kan. Een speel- of sportgazon is dan de beste keuze. Gaat het om een gazon dat puur voor de sier is, dan is een siergazon een prima grassoort.

Vrijblijvend advies op maat

Bij Bodenstaff staan we uiteraard voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies op maat. We begrijpen namelijk heel goed dat u allerlei vragen heeft als het gaat om het bestellen of laten leggen van grasrollen in uw tuin. Omdat iedere situatie anders is, denken en kijken we graag met u mee wat voor uw specifieke situatie het beste is. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken waar u behoefte aan heef. Zo kunnen we u vrijwel in alles ontzorgen, vanaf het geven van advies tot het uiteindelijke uitvoeren van de werkzaamheden. Naast dat wij de rollen bij u kunnen leveren en zelfs ook kunnen leggen, kunnen we ook uw huidige tuin onder handen nemen, bijvoorbeeld door onkruid of oud gras te verwijderen.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer