Graszoden Overijssel

Heeft uw gazon zijn beste tijd gehad en is dat dode gras u een doorn in het oog? Dan wordt het tijd voor een nieuw grasveld. Nu zegt men altijd dat het gras groener is bij de buren, in dit geval klopt dat ook! Want zoekt u topkwaliteit graszoden dan vindt u die bij Bodenstaff Graszoden in Smilde.

Graszoden kopen Overijssel

Uw tuin kan er nog zo mooi bij liggen, als uw gazon vergeeld en dood is valt dat als eerste op. Dat doet natuurlijk afbreuk aan al uw harde werk om een mooie tuin te realiseren. Maar geen zorgen. U kunt uw oude gazon verwijderen en vervangen door verse, groene graszoden. U zult versteld staan van het grote verschil. Onze premium graszoden kunt u nog dezelfde dag in uw tuin gaan leggen, wanneer u deze voor 11 uur bestelt. We kunnen ons ook goed voorstellen dat u de graszoden niet zelf kunt komen halen. In dat geval is het uiteraard ook mogelijk om de graszoden thuis te laten bezorgen. Vandaag bestelt? Dan rijden wij morgen voor met een dagverse landing graszoden. Die kunt u er natuurlijk prima zelf in leggen. Maar wanneer u daar helemaal geen zin in heeft, bijvoorbeeld omdat u geen groene vingers heeft of er fysiek niet toe in staat bent, doen wij dat ook graag voor u. Heeft u grootste plannen met uw tuin dan is het goed om te weten dat wij ook beschikbaar zijn voor het laten verwijderen van uw oude graszoden, uw gazon vernieuwen, grondverbetering toepassen, tuinaanleg, gras inzaaien, grondwerk en kraanwerk en sportveldrenovatie. Heeft u iets anders in gedachten en twijfelt u of wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op, want wij zijn veelzijdige graszoden experts.

Onze graszoden worden op duurzame wijze gemaakt. Dat betekent dat ze zonder netting bij u geleverd worden. Dat voorkomt schadelijke microplastics in de bodem. U bestelt al graszoden vanuit Overijssel voor €3,- per m2. Wilt u ons graag inhuren om u het werk uit handen te nemen dan berekenen wij graag wat dat gaat kosten in een vrijblijvende offerte.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer