Graszoden Friesland

Een gazon gaat ontzettend lang mee, als er goed voor gezorgd wordt. Maar door veelvuldig gebruik, bijvoorbeeld door spelende kinderen, of extreme weersomstandigheden en slecht onderhoud kan het zomaar gebeuren dat uw gazon aan vervanging toe is. Dan wilt u natuurlijk op zoek naar de beste graszoden voor uw nieuwe grasveld, zodat het er weer lekker fris bij ligt. Bij Bodenstaff Graszoden koopt u vanuit Friesland heel makkelijk premium graszoden om een nieuw gazon mee aan te leggen.

Graszoden kopen Friesland

Laat u liever graszoden leggen? Dan bent u bij Bodenstaff Graszoden ook aan het juiste adres. Wij komen de dagverse graszoden dan brengen, en leggen het op professionele wijze binnen no time aan. Ook kunnen wij u ontzorgen als het gaat om het laten verwijderen van uw oude gazon, het toepassen van grondverbetering, het vernieuwen van uw gazon en gras inzaaien. Maar ook wanneer u onze expertise graag wilt inschakelen als het gaat om tuinaanleg, grondwerk of kraanwerk of bijvoorbeeld een sportveldrenovatie staan wij u graag bij met raad en daad.

Vanuit Friesland rijdt u makkelijk naar onze graszodenkwekerij in Smilde, waar onze topkwaliteit graszoden na vieren voor u klaar liggen, als u ze ’s ochtend voor elf uur heeft besteld. Elke dag komen onze graszoden vers gesneden van het land af, zodat u de beste graszoden ontvangt voor een prachtig gazon. Uiteraard kunt u ook gewoon lekker thuisblijven. Dan brengen wij de graszoden bij u thuis. U heeft onze duurzame graszoden zonder netting dan een dag later al in huis als u ze voor elf uur heeft besteld.

Natuurlijk wilt u graag weten wat de graszoden kosten. Onze graszoden liggen al in uw tuin vanaf €3,- de m2. Wilt u ze zelf leggen dan hoeft u enkel even onze handige rekentool in te vullen en dan weet u wat de schade is. Wilt u liever graszoden laten leggen in Friesland? Dan rekenen wij graag even voor u mee in een vrijblijvende offerte.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer