Graszoden Flevoland

Het verwijderen en vervangen van een gazon is een behoorlijke klus. Dat doet u liever in een keer goed. Daarvoor heeft u natuurlijk topkwaliteit graszoden nodig. De beste graszoden voor uw gazon in Flevoland vindt u bij Bodenstaff Graszoden.

Graszoden kopen Flevoland

Onze premium graszoden zorgen ervoor dat uw gazon er weer knalgroen bij ligt en weer vele jaren vooruit kan. Even op en neer Smilde is dan ook een kleine moeite voor een tuin die er weer knap bij ligt. Doet u uw bestelling voor 11.00 uur? Dan kunt u onze dagverse graszoden diezelfde dag nog oppikken na 16.00 uur.  Maar ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf graszoden op te halen kunt u genieten van de goede graszoden van Bodenstaff. Wij brengen de graszoden namelijk ook met alle liefde uw kant op. Dan heeft u uw graszoden de dag na bestelling al in de tuin. Geen zin om vieze vingers te krijgen? Of zijn uw vingers allesbehalve groen? Dan helpen wij u graag door de graszoden te leggen in uw tuin. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Bij Bodenstaff graszoden kunt u onder andere terecht voor;

  • Het laten verwijderen van uw oude grasmat
  • Grondverbetering toepassen
  • Uw gazon vernieuwen
  • Tuinaanleg
  • Gras inzaaien
  • Grondwerk/kraanwerk
  • Sportveldrenovatie

Wij durven ons inmiddels echte graszoden experts te noemen. Niet alleen weten wij precies hoe je een gazon zo strak mogelijk kunt leggen, onze graszoden zijn absoluut van de beste kwaliteit. Elke dag komen de graszoden vers van het land zodat ze straks goed kunnen wortelen in uw tuin. Uiteraard werken wij met graszoden zonder netting, zodat u geen schadelijke microplastic in uw bodem krijgt. Voor onze graszoden betaalt u bovendien een vriendelijke prijs van €3,- per m2. Wilt u dat wij uw tuin grondig onder handen nemen? Of laat u graszoden leggen in Flevoland door Bodenstaff? Dan wilt u natuurlijk weten wat dat kost. Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan en dan gaan we graag voor u aan de slag.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer