Over ons

Over ons

Bodenstaff Graszoden is een graszodenkwekerij gevestigd in Smilde, Drenthe. Dagelijks wordt het gras vers van het land gesneden. Indien u voor 11:00 uur besteld, dan kunt u de zoden dezelfde dag na 16:00 uur ophalen. Binnen één werkdag kunnen de zoden bezorgd worden. In de provincies Groningen, Drenthe, Friesland (m.u.v. de eilanden) worden de zoden met behulp van eigen vervoer bezorgd. Het voordeel is dat we een nauwkeurig bezorgtijdstip kunnen aangeven. Op zaterdag kunnen we in overleg bezorgen. Op zaterdag kunt u de hele dag afhalen, tot 15:00 uur.

Naast de graszoden kunt u ook bigbags compost, teelaarde en straatzand bestellen. Tevens kunt u bemesting en kalk bijbestellen.

Bodenstaff Graszoden kan ook de graszoden voor u leggen. Tevens kan andere tuinwerkzaamheden uitgevoerd worden (gras inzaaien, grondwerk, sportveld renovaties).

Bodenstaff Graszoden is onderdeel van VOF gebr. Bodenstaff. Het andere onderdeel hiervan is Tuincentrum Bodenstaff. Hier kunt u terecht voor alle andere benodigdheden in uw tuin en huis.

Bodenstaff Graszoden levert tevens aan verschillende dealers door Noord Nederland.

Graszoden zonder netting vers van het land gesneden

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer