Nieuws

Verkoop je huis sneller met een perfect gazon

2 november 2022 | door Bodenstaff Graszoden

Een woning verkopen lijkt in de huidige markt een fluitje van een cent, maar zo makkelijk is dat toch niet. Als een woning er niet appetijtelijk uitziet, schrikt het kopers af. Zeker als ze er een lieve duit voor neer moeten tellen. Vooral de tuin kan een eyecatcher of afknapper zijn.

Het is de reden dat verkopers vlak voor een kijkdag flink aan de slag gaan met hun interieur. Naar de maatstaven van makelaars kun je die maar beter zo neutraal mogelijk houden. Geen intieme kiekjes op het dressoir, geen vakantiesouvenirs op de boekenplanken en geen persoonlijke parfums in de badkamer. Houd het schoon, houd het clean, houd het onberispelijk en vooral onpersoonlijk. Zelfs die oranje geverfde muur kun je maar beter wit sauzen voordat de kijkers komen. 

Sommige kopers zijn daar inderdaad gevoelig voor. Die kunnen moeilijk door persoonlijke zaken heen kijken en hun eigen smaak erop loslaten. Voor hen is een neutraal interieur precies wat ze willen. Dan hebben ze een beter zich op de ruimte en wat ze er zelf mee kunnen doen. Anderen kan het niet zoveel schelen. Die houden wel van een oranje muur of denken: die hebben wij zo wit. Of groen. Bijvoorbeeld. 

Kijkers vallen voor een tuin met keurig gelegde graszoden

In alle gevallen is het belangrijk dat het een beetje schoon en netjes is. Dat hebben de meeste potentiële kopers toch het liefste. Dat geldt overigens niet alleen voor de binnenkant, maar ook voor de buitenkant. Schone muren, net metselwerk, gepoetste balkons en een gazon als om door een ringetje te halen. Steek de kanten mooi strak en maai het gazon vlak voor de kijkdag. Dan heb je de grootste kans dat kijkers vallen voor de tuin. Want een tuin is tegenwoordig een belangrijk aspect van een woning. Hoe klein of groot ook, mensen willen graag groen, natuur en rust. Een tuin kan dat allemaal bieden. Doe je het goed dan liggen de graszoden er keurig bij. 

De tuin is een topper, verzorgd die goed

Bovendien is een tuin die een beetje biodiversiteit biedt een plus. Hier een deel gras, daar een paar bomen, aan de andere kant een aantal struiken, veel bloemen en planten en daardoor ook veel vlinders, bijen en andere insecten. Je ziet nog net geen egeltje tevoorschijn komen. De tuin is een topper, verzorg die goed. Vooral als je je huis verkopen wilt. En jouw nieuwe huis? Die heeft natuurlijk een nog mooiere of grotere tuin met het liefst strak gelegde graszoden die er fraai bij liggen. Succes!

Auteur Johan Bodenstaff is een gedreven ondernemer in de graszodenkwekerij. Johan is ooit begonnen met 5 hectare grond en heeft zijn onderneming nu uitgebreid tot 40 hectare. Met een passie voor het kweken van graszoden van hoge kwaliteit heeft hij zich in 25 jaar gespecialiseerd in alle aspecten van gras en graszoden. Om het gras optimaal te laten groeien en te kunnen oogsten ontwikkeld Johan zijn eigen machines. Met een vloot van drie vrachtwagens zorgt hij voor het transport van de graszoden naar hun eindbestemming.

Bodenstaff biedt meer

Het adres voor alle in en om uw tuin

Gekoelde premium graszoden

Bij Bodenstaff Graszoden kweken we alleen hoge kwaliteit graszoden.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij bieden vele mogelijkheden als het om gazonaanleg gaat.

Meer informatie

Tuincentrum

Wilt u naast graszoden andere tuinartikelen of planten kopen? Dat kan!

Meer informatie

Direct graszoden nodig? Bel 0592 - 415643 of WhatsApp 06 - 538 730 32

Uw gazon onderhouden

Graszoden laten leggen, afhalen of bezorgen!

Gras groeit als de temperaturen gaan stijgen. Dit is dus meestal vanaf het voorjaar tot in het najaar. Vanaf het voorjaar kan het gras wel 5 cm per week groeien. Door regelmatig te maaien zorgt u voor een mooi gesloten grasmat.

lees meer